Evija Vēbere dod vērtīgu padomu Andrim Kivičam (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes, Mārtiņš Otto/TVNET kolāža

Pērnā gada izskaņā pēc Latvijas simtgades koncerta "Mīlestības vārdā. 18+" par vienu no aprunātākajiem cilvēkiem Latvijā kļuva dziedātāja Evija Vēbere. Viņa ilgu laiku izvairījās no plašākiem komentāriem par savu uzstāšanos un šķietami viegli pārdzīvoja medijos skaļi apspriesto notikumu. Gada sākumā pretrunīgi vērtētā dziedātāja saņēma balvu "Zelta mikrofons" par "Labāko alternatīvās un indie mūzikas albumu" un šobrīd turpina strādāt pie jauniem ierakstiem. Nu par visvairāk apspriesto cilvēku Latvijas šovbiznesā kļuvis Andris Kivičs, un Evijai Vēberei ir kāds vērtīgs ieteikums viņam. 

Sarunā ar portālu TVNET Vēbere atzina, ka neseko līdzi Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes gaitām, tomēr viņai ir padoms visiem tiem, kuri krituši sabiedrības un sociālo tīklu komentētāju nežēlastībā.

"Mans ieteikums būtu nesniegt komentētājiem to, ko viņi visvairāk vēlas, - reakciju. No tās viņi barojas," lakoniska ir Vēbere.

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme par savām attiecībām paziņoja pērnā gada izskaņā - mūziķis vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar savu meitu mammu Madaru Kiviču, kad jau dzīvoja kopā ar Lieni. 

Abi mīlnieki kopš attiecību sākšanas regulāri dalījušies ar fotogrāfijām, kā arī dzīvajiem video "Facebook", kurā apspriež savas attiecības. Par viņiem tiek uzņemts arī realitātes šovs "Kivičs. Pavisam privāti". 

Šobrīd pāris apsver domu pamest valsti, jo nespēj izturēt sabiedrības spiedienu. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu