Aivo Oskis ar līksmu ballīti nosvin dzimumdienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas izskaņā dziedātājs Aivo Oskis, draugu pūļa ielenkts, Vecrīgas klubā “Radio bārs” skanīgi un koši aizvadīja savas dzimšanas dienas pasākumu.

Šogad Oskis dzimšanas dienu svinēja pavisam citādi nekā ierasts. Viņš sapulcināja kopā savus draugus, lai ne vien kopīgi nosvinētu jubileju, bet arī nodotos mūzikas baudīšanai kopā ar citiem dziedātājiem. Svinības tika atklātas ar koncertu, kurā uzstājās mūziķi Edgars Kreilis, Patrisha, Līga Rīdere un grupa “Carnelian”, kā arī muzikālo priekšnesumu sniedza pats Aivo.

“Esmu sajūsmā par pasākumu un to, ka izlēmu to rīkot tieši šādu. Turklāt par neaizmirstamām atmiņām draugi bija īpaši parūpējušies, sagatavojot video sveicienu rullīti, kas, manuprāt, bija izcili. Šo pasākumu atcerēšos ilgi un varu ieteikt arī citiem vairāk būt ar cilvēkiem, kurus mīlat, ar kuriem kopā jūtaties labi, un izbaudīt mirkļus, ko pavadāt kopā,” par pasākumu saka pats Oskis.

Aivo Oskis plašāku atpazīstamību ieguva šova "X Faktors" pirmajā sezonā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu