"Vingruma" Inga: veikalā pavadu ilgāk laika, un tikai tāpēc, ka jāpēta produkta kaloritāte

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Nu ko, Vingruma maratons jau pusē! Un nu jau arī pārmaiņas manī ir acīm redzamas, ir patīkami saņemt no apkārtējiem komplimentus – tas ir kā enerģijas lādiņš un dzinulis tam, lai neapstātos. Man prieks, ka ar sava dzīvesveida maiņu esmu iedvesmojusi mainīties arī citus, jūtos lepna.

Atzīšos, ka pagājušajā nedēļā esmu, ja to tā varētu nosaukt, slinkojusi. Biju apslimusi (pareizāk sakot, vēl esmu), līdz ar to no manis vingrotājs švaks. Bet tāpat Vingruma klubā biju trīs reizes, lai gan mierīgā režīmā, bet es tur biju un darīju! Šonedēļ spēka bija mazāk, līdz ar to pievērsos trenažieriem, kur tiek vingrinātas rokas un vēdera prese. Normunds jau gan izteicās, ka Vingruma klubā mana mani diezgan bieži, bet es viņu nomierināju - viss ir normas robežās, mums vienkārši laiki sakrīt.

Foto: Vingruma klubs

Vingruma klubā ir nopērkamas mini pupas, kas ir grauzdētas cūku pupas. Super našķis un veselīgs, kaloriju ir ļoti maz, un tas man der. Esmu novērojusi, ka arī veikalā pavadu ilgāk laika, un tikai tāpēc, ka jāpēta produkta kaloritāte. Pirms pērku, rūpīgi izvērtēju, vai tās kalorijas būs tā vērtas.

Foto: Vingruma klubs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu