"Latvijas pasta" eksprespasta kurjeru serviss atzīts par labāko pasaulē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pasaules Pasta savienības Eksprespasta kooperatīvs (EMS) no 198 dalībvalstīm par labāko kurjerpasta servisu pasaulē 2018.gadā atzinis AS "Latvijas pasts" eksprespastu, aģentūru LETA informēja "Latvijas pasta" pārstāve Gundega Vārpa.

Pasaules Pasta savienības EMS kooperatīvs "Latvijas pasts" eksprespastam piešķīrusi zelta līmeņa kvalitātes novērtējumu. Eksprespasta rezultātus visas pasaules EMS uzņēmumos vērtēja starptautiskā auditorkompānija "PriceWaterhouseCoopers".

"Latvijas pasta" eksprespasta svinīga apbalvošana plānota EMS Ģenerālās asamblejas ietvaros 29.martā.

Pētījums 2018.gadā veikts Pasaules Pasta savienības EMS kooperatīva uzņēmumos visā pasaulē, katru ceturksni fiksējot, analizējot un izvērtējot tādus eksprespasta sūtījumu kvalitātes parametrus kā savlaicīga sūtījumu piegāde, datu apmaiņa, klientu servisa sasniedzamība un atbilžu ātrums, eksporta sūtījumu apmēra pieaugums, sūtījumu ceļa pilna izsekojamība un citus kritērijus.

Atbilstoši "PriceWaterhouseCoopers" pētījuma rezultātiem savlaicīgas piegādes nodrošinātas 99% "Latvijas pasta" eksprespasta sūtījumu, precīza datu apmaiņa - 98% sūtījumu, klientu servisa reakcijas kvalitāte ir novērtēta ar 95%, eksporta sūtījumu pieaugums - 11%, savukārt klientiem atbildes pa tālruni 85% gadījumu sniegtas 20 sekunžu laikā un sūtījumu izsekojamība nodrošināta visiem sūtījumiem.

"Mēs strādājam, lai apmierināti būtu mūsu klienti, tāpēc darām visu, lai nodrošinātu saviem klientiem ātrumu, ērtumu un servisu. Kaut gan konkurējam ar visā pasaulē labi zināmiem zīmoliem, daudzās jomās esam bijuši pirmie gan ideju, gan kvalitātes, gan izpildījuma ziņā, un mūsu klienti to novērtē. Tam apliecinājums ir fakts, ka mūsu klientu vidū ir visi lielākie un zināmākie interneta veikali Baltijā, kā arī veikali, kas nav tradicionāli interneta veikali, bet kuru piedāvājumā ietilpst arī iepirkšanās e-vidē. Pie sasniegtā neapstāsimies un darīsim visu, lai kļūtu vēl ātrāki, vēl ērtāki un vēl pieejamāki," sacīja "Latvijas pasta" Eksprespasta departamenta direktors Ansis Karahons.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu