Matīss Karro kluba "MX Moduls" sastāvā cīnīsies par 10. čempiona titulu

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stefan Peatow

Deviņkārtējais Latvijas motokrosa čempions Matīss Karro šosezon Latvijas čempionātā pārstāvēs motokrosa klubu “MX Moduls”. Karro startēs visos sezonas posmos: Aizputē, Apē, Pērnavā, Dobelē, Cēsīs. Viņa mērķis ir izcīnīt desmito čempiona titulu, TVNET pavēstīja kluba pārstāve Sanita Pelēķe.

Matīss Karro “MX Moduls” klubu Latvijā pārstāv jau vairākus gadus. Pēc pārrunām ar sportistu noslēgta vienošanās par sadarbību arī 2019.gadā. “Esam gandarīti, ka šosezon arī Matīss Latvijas čempionāta posmos startēs no mūsu kluba. Viņš ir viens no labākajiem mūsu valsts sportistiem. Ļoti pieredzējis, mērķtiecīgs un, pats galvenais, nekad nemet plinti krūmos, vienmēr cīnās līdz galam,” stāsta “MX Moduls” menedžeris Valdis Seratinskis.

Karro startēs ar Husqvarna firmas motociklu MX1 klasē. “Jauki, ka varēšu iepriecināt Latvijas fanus, startējot visos Latvijas čempionāta posmos. Šogad mans mērķis ir izcīnīt desmito čempiona titulu. Deviņi jau ir, gribu, lai ir apaļš skaitlis. Protams, svarīgi ir arī atstāt aiz muguras visus igauņus. Nevar tā kā pagājušajā gadā, kad kaimiņi bija mums priekšā MX1 klasē. Pārstāvēšu “MX Moduls”, kas ir ļoti kvalitatīva Latvijas komanda un kurai pirmajā vietā vienmēr ir bijis sportists. Paldies M.Martinsonam un visai “MX Moduls” komandai, kas mani atbalsta. Paldies arī maniem privātajiem sponsoriem, kas tic maniem spēkiem. Daudz cilvēku, kam pateikties, kas palīdz piepildīt manu sapni,” papildina Matīss Karro.

Karro šogad startēs arī Vācijas motokrosa čempionātā (ADAC), Latvijas čempionātā, kā arī vairākos Pasaules čempionāta posmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu