Fjūrijs nākamo cīņu aizvadīs pret mazpazīstamu vācieti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deontejs Vailders - Taisons Fjūrijs
Deontejs Vailders - Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Tā kā nerealizējās ideja par revanša cīņas aizvadīšanu pret amerikāni Deonteju Vailderu, britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs piekritis cīnīties pret maz zināmu vācieti Tomu Švarcu.

Abu bokseru duelis notiks 15. jūnijā Lasvegasā.

Vēl decembrī Fjūrijs cīnījās neizšķirti ar Vailderu, kurš līdz ar to saglabāja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Lai arī bija pastiprinātas runas, ka abi aizvadīs atkārtotu cīņu, amerikānis maijā cīnīsies ar tautieti Dominiku Brīzīli.

Pašlaik 30 gadus vecais Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu, bet viena cīņa noslēgusies neizšķirti.

Savukārt brita nākamais pretinieks Švarcs, kuram ir 24 gadi, uzvarējis visās 24 cīņās, 16 gadījumos triumfējot ar nokautu, tomēr cīņa ar Fjūriju viņam ir pamatīgs karjeras kāpiens, jo vācietis karjeras laikā tikai divreiz cīnījies ārpus dzimtenes, turklāt tas abas reizes bijis Čehijā.

Fjūrijs ir bijušais Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempions. Viņš 2016.gada jūnijā tika diskvalificēts par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet 2017.gada decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūra (UKAD) tika dota zaļā gaisma viņa karjeras atsākšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu