Uzlecošā futbola zvaigzne Kīns: Ronaldu var palīdzēt man labot rekordus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Moise Kīns
Moise Kīns Foto: Reuters/ScanPix

Uzlecošā futbola zvaigzne Moise Kīns ikdienā Turīnas "Juventus" klubā var daudz iemācīties no slavenā portugāļa Krištianu Ronaldu, uzskata Itālijas izlases 19 gadus vecais uzbrucējs.

Kīns sestdien kļuva par Itālijas futbola izlases jaunāko vārtu guvēju pēdējo 50 gadu laikā, piedzīvojot debijas spēli valstsvienības rindās.

Viņš ar precīzu sitienu izcēlās 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā, palīdzot Itālijai savā laukumā ar 2:0 uzveikt Somiju.

Kīns ikdienā spēlē Itālijas čempionvienībā "Juventus", kuras līderis ir 34 gadus vecais Ronaldu.

"Es varu no viņa mācīties. Tas notiek katru dienu. Treniņos cenšos būt gatavs strādāt ar pilnu jaudu. Ir daudzi rekordi, kurus labot, un esmu gatavs tos labot," ESPN citē Kīnu.

Itālijas A sērijas čempionātā Kīns šosezon piedalījies 4 spēlēs un guvis 2 vārtus. Abi precīzie sitieni viņam izdevās 8. martā, kad "Juventus" ar 4:1 pārspēja "Udinese". Tajā spēlē Ronaldu tika dota atpūta.

"Viņam ir milzu talants, bet neaizmirsīsim, ka runa ir par 19 gadus vecu puisi," sacīja Itālijas izlases galvenais treneris Roberto Mančīni.

"Mēs sagaidām no viņa lielas lietas, bet mums arī jāpieņem kļūdas. Viņš tiecas pēc izcilības. Viņam ir daudz prasmju un viņš vienmēr progresē. Bet ar talantu vien nepietiek. Ir jāspēlē mierīgi un ar prieku," teica Mančīni.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra turpinājumā Itālija otrdien savā laukumā uzņems Lihtenšteinu.

Atlases turnīrā J apakšgrupā Itālija būs jāspēlē arī pret Armēniju, Grieķiju, kā arī pret Bosniju un Hercegovinu.

Itālijas izlase pērn nepiedalījās Pasaules kausa izcīņā. Šim turnīram valstsvienība nespēja kvalificēties pirmo reizi kopš 1958. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu