Futbolista aģents: Neimars drīzāk pagarinās līgumu ar PSG, nevis pievienosies "Real"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PSG spēlētājs Neimars.
PSG spēlētājs Neimars. Foto: PAUL ELLIS/AFP

Brazīliešu futbola zvaigzne Neimars drīzāk pagarinās līgumu ar Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain", nevis pievienosies Spānijas grandam Madrides "Real", vietējam medijam "UOL Esporte" atklājis futbolista tēvs un aģents Neimars da Silva Santušs.

PSG aizpagājušajā vasarā Neimaru par 222 miljoniem eiro, kas ir pasaules futbola transfēru rekords, nopirka no cita spāņu kluba "Barcelona". Lai gan mēneša sākumā Neimars neizslēdza iespēju nākotnē pievienoties "Real" komandai, tomēr tēvs noraida šādu iespēju.

"Pastāv ļoti liela iespēja, ka viņš nekur nedosies. Neimars karjeras laikā tikai divas reizes mainījis klubu, taču mēs pēdējo desmit gadu laikā dzīvojam ar nemitīgām baumām par iespējamajām komandu maiņām. Viņam ir otrā sezona PSG sastāvā, līdz ar to pirmajā līgumā palikuši vēl trīs gadi. Mēs jau tagad strādājam pie jauna līguma ar PSG," stāstīja futbolista pārstāvis.

Pasaules dārgākais futbolists šobrīd atveseļojas no pēdas traumas, kuru atsvaidzināja 23.janvāra Francijas kausa spēlē pret "Strasbourg".

Neimars šosezon visu turnīru ietvaros ir guvis 20 vārtus 23 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu