Bļugers izceļas ar diviem vārtu guvumiem un kļūst par spēles spožāko zvaigzni (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (no labās)
Teodors Bļugers (no labās) Foto: AP/Scanpix

Lielisku maču Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī aizvadīja Teodors Bļugers, kurš pirmo reizi NHL karjerā vienā spēlē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. 

Bļugers slavenajā "Madison Square Garden" arēnā (17 401 skatītājs klātienē) palīdzēja Pitsburgas "Penguins" komandai ar rezultātu 5:2 (1:2, 3:0, 1:0) apspēlēt Ņujorkas "Rangers". 

Latvijas uzbrucējs tika nosaukts par spēles spožāko zvaigzni. 

Savus pirmos vārtus, meistarīgi apstrādājot ripu un pārspējot krievu vārtsargu Aleksandru Georgijevu, viņš guva mazākumā otrās trešdaļas 14. minūtē, tobrīd izvirzot "Penguins" vadībā ar 4:2. Punktu spēlei no vārtu priekšas pēc atsistas vārtsarga ripas pielika tieši Bļugers, kurš ar savu sesto precīzo metienu sezonā panāca 5:2, kā arī šis mačs noslēdzās. 

"Spēles sākums mums neizdevās," aģentūra "Associated Press" citē Bļugeru. "Zinājām, ka mums ir nepieciešamā enerģija, lai atspēlētos, jo šādās situācijās nebijām pirmo reizi, tāpēc nenolaidām rokas. Turpinājām viens otru uzmundrināt."

Uz ledus Bļugers pavadīja 14 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu, lika lietā divus spēka paņēmienus, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. 

Vēl pa reizei "Rangers" vārtsargu pārspēja Niks Bjugstads, Mets Kalens un Džastins Šulcs. Savukārt Ņujorkas komandas labā vārtus guva Brendans Lemjē un Vinnijs Letjēri. 

24 gadus vecais Bļugers šosezon 23 mačos atzīmējies ar sešiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 

"Penguins" komanda 77 spēlēs iekrājusi 42 uzvaras un ar nopelnītiem 95 punktiem atrodas Austrumu konferences sestajā pozīcijā. Līdz regulārā čempionāta beigām atlicis aizvadīt vien piecus mačus. 

Pitsburgas vienība svinēja trešo uzvaru pēc kārtas un nonāca vienas uzvaras attālumā no pirmās vietas Metropolitēna divīzijā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu