Kurucs ar "Nets" otrajā pagarinājumā zaudē Portlendā

Nurkičs gūst šausminošu savainojumu
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā agrā otrdienas rītā (Latvijas laiks) piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kas viesos ar 144:148 otrajā pagarinājumā piekāpās Portlendas "Trail Blazers". 

21 gadu vecais Kurucs spēli sāka starta pieciniekā. Laukumā viņš pavadīja 19 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (2p. 1/4, 3p. 1/3), savāca piecas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +2. 

Kārtējo rezultatīvo maču aizvadīja viens no "Nets" līderiem D'Andželo Rasels, kurš iemeta 39 punktus, Spensers Dinvidijs pievienoja 22 punktus. 

Tikmēr "Trail Blazers" sastāvā 32 punktus iemeta un 16 bumbas zem groziem savāca Jusufs Nurkičs, bet Demjena Lilarda rēķinā 31 punkts un 12 rezultatīvas piespēles. 

Kurucs laukumā bija tikai pirmajās trīs ceturtdaļās.

24 gadus vecais Nurkičs, kurš ir viens no savas komandas līderiem, otrajā pagarinājumā guva šausminošu kājas savainojumu. Laukumu viņš atstāja uz nestuvēm. Izslēgšanas spēļu turnīrs viņam ies secen. 

Cilvēkiem ar vājiem nerviem labāk neskatīties

"Nets" komandai pārtrūka divu uzvaru sērija. 

Kurucs šosezon vidēji mačā iemetis 8,7 punktus un izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas zem groziem. 

Bruklinas vienība ar 75 mačos iekrātām 38 uzvarām šobrīd ieņem 7. pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā. Tā turpina cīņu par izslēgšanas turnīru. Līdz regulārās sezonas beigām atlikušas septiņas spēles. 

"Trail Blazers" ar šo uzvaru nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs. 

Nākamo spēli Bruklinas basketbolisti aizvadīs ceturtdien, kad izbraukumā spēkiem mērosies ar Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu