"Sabres" izbraukumā piedzīvo 12. zaudējumu pēc kārtas

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (no kreisās)
Zemgus Girgensons (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pirmdien cieta 12. zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēlēs.

"Sabres" viesos ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils" vienībai, ciešot desmito neveiksmi pēdējās 11 spēlēs.

Bufalo vienība kapitulēja jau otrajā minūtē, kad mājiniekiem vairākumu realizēja Bleiks Kolemens. Sešas minūtes vēlāk Sems Reinhārts vienus vārtus atguva, bet tas arī bija viesu vienīgais precīzais metiens šajā spēlē. Trešā perioda piektajā minūtē Pāvels Zaha vēlreiz izvirzīja vadībā "Devils" komandu, bet pusotru minūti vēlāk ripu tukšos vārtos ieraidīja Mailss Vuds, kurš panāca 3:1.

Ņūdžersijas komandas vārtsargs Korijs Šnaiders šajā mačā neitralizēja 45 "Sabres" hokejistu metienus.

"Domāju, ka visas 60 minūtes spēlējām tā, kā vajag. Mums bija iespējas, bet vienkārši nespējām gūt otros vārtus," pēc zaudējuma teica "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 12 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, nopelnīja vienu vairākumu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šosezon 66 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis 12 rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -8.

Bufalo vienība ar 71 punktu 75 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē un jau zaudējusi cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā, kamēr "Devils" ar 67 punktiem 77 cīņās ir divas pozīcijas zemāk.

"Sabres" nākamo maču aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Rūdolfa Balcera pārstāvētās Otavas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu