Krāsaini kokteiļi, pludmales pastaigas jeb kā princis Čārlzs ar Kamillu bauda dzīvi Kubā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Lielbritānijas troņmantnieks Velsas princis Čārlzs un viņa dzīvesbiedre Kamilla pirmdien savas Kubas vizītes laikā apmeklēja Havanas vecpilsētu, iepazīstot baznīcas, veikalus un kafejnīcas vēsturiskā centra šaurajās bruģētajās ielās.

Britu troņmantnieks ieradās Kubā svētdien. Viņa vizītes darba kārtībā ir vēsturisku objektu, Saules enerģijas parka, organiskas lauku saimniecības un biomedicīnisko pētījumu centra apmeklējumi, tikšanās ar uzņēmējiem, bankets un vakariņas ar Kubas prezidentu Migelu Diasu-Kanelu.

Vizītes darba kārtībā nav ietvertas tikšanās ar politiskajiem disidentiem vai citiem Kubas vienpartijas sistēmas kritiķiem, un šo lēmumu ir kritizējuši kubiešu trimdinieki.

Foto: Reuters/ScanPix

Karaliskais pāris piestāja kafejnīcā "Bohemia", no kuras paveras skats uz vēsturisko Veco laukumu (Plaza Vieja), kā arī apmeklēja kubiešu horeogrāfa Karlosa Akostas studiju, kur viņi vēroja klasisko, moderno un tradicionālo kubiešu deju priekšnesumu.

Foto: Reuters/ScanPix

Akosta lielāko savas karjeras daļu ir pavadījis Lielbritānijā. Viņš ir iecelts par Birmingemas Karaliskā baleta vadītāju un ieņems šo amatu 2020.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu