Latvijas U-21 futbolisti pēdējā pārbaudes spēlē Turcijā izrauj neizšķirtu pret Ukrainu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas U-21 izlases futbolisti
Latvijas U-21 izlases futbolisti Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Latvijas U-21 futbolisti otrdien pēdējā pārbaudes spēlē Turcijā, kur Antaljā norisinās pārbaudes turnīrs, mača galotnē izrāva neizšķirtu 1:1 (0:1) pret Ukrainas valstsvienību.

Ukraiņu futbolisti jau pašā mača sākumā izvirzījās vadībā, savukārt otrā puslaika vidū no 11 metru soda atzīmes vārtus nespēja gūt Latvijas izlases pussargs Daniils Hvoiņickis, taču pašā spēles izskaņā neizšķirtu valstsvienībai izrāva komandas kapteinis Daniels Balodis.

Turnīra pirmajā spēlē piektdien Latvijas futbolisti cīnījās 1:1 ar Kazahstānas vienaudžiem, savukārt svētdien ar 1:0 uzvarēja Maķedonijas futbolistus.

Antaljas kausā piedalās kopumā piecu valstu izlases, kas katra aizvada pa trim spēlēm. Lai noteiktu komandu izkārtojumu tabulā, tiek ņemti vērā to iekrātie punkti trīs mačos, bet pēc Latvijas izlases noslēdzošās spēles turnīrs vēl nebija beidzies.

Valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs uz izlasi izsauca kopumā 22 spēlētājus no septiņiem pašmāju klubiem, kā arī no komandām Anglijā, Itālijā, Krievijā, Vācijā un Kiprā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu