Mourinju: Nākamsezon vēlos cīnīties par UEFA Čempionu līgas trofeju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais portugāļu treneris Žuzē Mourinju vēlas atgriezties augstākā līmeņa futbolā un vēlas pārņemt klubu, kas spēlētu UEFA Čempionu līgā.

Pašlaik 56 gadus vecais Mourinju kopš decembra ir bez darba, jo pirms Ziemassvētkiem viņš tika atlaists no slavenā Anglijas kluba Mančestras "United".

Tiesa, pēdējos mēnešos viņš bijis regulāri redzams televīzijā kā eksperts, bet portugālis lēnām noskaņojas atgriezties futbolā.

"Būtu lieliski, ja es varētu trešo reizi uzvarēt UEFA Čempionu līgā. Gribētu vadīt komandu, kas spēlē pašā augstākajā līmenī un tieši šajā turnīrā," neslēpa Mourinju.

"Nākamajā sezonā vēlos cīnīties par UEFA Čempionu līgas trofeju."

Līdz šim Mourinju vadītie klubi UEFA Čempionu līgā uzvarējuši divas reizes - 2003.gadā "Porto" un 2010.gadā Milānas "Inter".

"Man nav problēmu atgriezties valstī, kur esmu trenējis jau iepriekš. Ja godīgi, esmu izbaudījis darbu katrā no vietām, kur esmu strādājis," izteicās titulētais portugālis.

"Tajā pašā laikā es varu mēģināt strādāt arī piektajā valstī un arī uzvarēt pilnīgi visur, kā es to esmu apliecinājis iepriekš."

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuvušas uzreiz četras komandas no Anglijas - šajā valstī Mourinju strādājis ne tikai ar Mančestras "United", bet arī ar Londonas "Chelsea".

"Anglijas komandas ir spēcīgas, tām ir ļoti konkurētspējīga līga. Tomēr dažreiz tas nospēlē šīm vienībām par sliktu, jo mēdz būt problēmas ar kalendāru," uzskata Mourinju.

Mourinju ir viens no mūsdienu veiksmīgākajiem treneriem, kurš divas reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā, kā arī triumfējis nacionālajos čempionātos Portugālē, Itālijā, Spānijā un Anglijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu