Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixels.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tevī pieaugs dzīvesprieks un koncentrēšanās spējas. Dienas pirmajā pusē vari organizēt dažādas tikšanās, savukārt pēcpusdienā veltīt laiku individuālam darbam, atskaitēm, birokrātiskiem jautājumiem.

VĒRSIS Paredzētos darbus var nedaudz apgrūtināt drūmā oma. Labi tas, ka kolēģu vidū noteikti atradīsies kāds, kurš pratīs uzlabot tavu garastāvokli! Vakarā, iespējams, dosies izklaidēties kuplā paziņu lokā.

DVĪŅI Dienai piemitīs jautra, bezrūpīga noskaņa. Tu ātri vien tiksi galā ar ikdienas pienākumiem, atlikušo laiku veltot kam tīkamākam. Nav izslēgts, ka darba vidē radīsies jaunas romantiskās iepazīšanās iespējas.

VĒZIS Šī nav tā atbilstošākā diena, kad doties uz valsts institūcijām, kārtot ar tieslietām saistītus jautājumus. Daudz veiksmīgāk padosies radošās ieceres. Vakarā vari pievērsties attiecību lietām.

LAUVA Būsi izteikts komandas spēlētājs. Pratīsi ne tikai pārliecināt apkārtējos un organizēt saimnieciskās lietas, bet arīdzan uzklausīt un sniegt padomus. Spēja pārvarēt grūtības tikai vairos tavus panākumus.

JAUNAVA Kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var tikt uzticēti jauni pienākumi, kuri gan sākotnēji nedaudz baidīs. Taču šaubām un uztraukumam nebūs pamata, tu ar visu lieliski tiksi galā!

SVARI Pirms ko sāc, noteikti pavadi pienācīgi daudz laika plānošanā. Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tā, kā būsi spējis organizēt, strukturēt realizējamās lietas. Nekautrējies lūgt padomu apkārtējiem.

SKORPIONS Zvaigznes silti iesaka ieklausīties savā intuīcijā. Pat ja apstākļi spiež, nerīkojies pretēji sirdsbalsij! Kādam Skorpiona zīmes pārstāvim šis var būt būtisks pavērsiena brīdis karjeras lietās.

STRĒLNIEKS Būsi drošs un pārliecināts par sevi, un to jutīs arīdzan apkārtējie, kuri tieksies pēc tavas sabiedrības. Nav izslēgts, ka šodien iemantosi sev slepeno pielūdzēju.

MEŽĀZIS Saprašanās ar cilvēkiem vairāk būs atkarīga no tavas nostājas. Ja būsi nedaudz atvērtāks un draudzīgāks, ātri vien radīsi kopīgu valodu ar apkārtējiem. Šī var būt zīmīga diena ar zinātni saistītajiem.

ŪDENSVĪRS Meklējot jaunas peļņas iespējas, neļaujies pierunāt sevi iesaistīties apšaubāmos darījumos. Esi izvēlīgāks pret potenciālajiem sadarbības partneriem, noteikti ieklausies pieredzējušākos kolēģos!

ZIVIS Šobrīd svarīgāks par darba niansēm būs ģimenes dzīvē notiekošais. Tas gan nenozīmē, ka profesionālie pienākumi tiks atstāti pusratā. Dienas otrajā pusē tev priekšā būs svarīga saruna ar otro pusīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu