Armands Simsons atklāj, vai gribētu piekto bērniņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/armandssimsons

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs un hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons vietnē "Instagram" atklājis, vai kopā ar sievu Ivetu Simsoni plāno ģimenes pieaugumu. 

Simsons otrdienas, 26. marta, vakarā un trešdienas, 27. marta, rītā vietnē "Instagram" atbildēja uz dažādiem jautājumiem, ko iesūtījuši viņa sekotāji. Viens no populārākajiem - vai kuplā ģimene plāno vēl kādu bērniņu. Uz jautājumu, vai Armands, kuram ir četras meitas, gribētu dēliņu, viņš atbildēja: "Mums jau ir divi krustdēli!"

Savukārt par piekto meitiņu Armands, publicējot savas ģimenes foto, izteicās šādi: "Man šķiet, ka šī jau ir superkomanda!" - liekot manīt, ka pāris ģimenes pieaugumu neplāno. 

Tāpat atraktīvais Simsons skaidroja, kā ir sadzīvot ar piecām sievietēm. "Super forši, kolosāli, superīgi! Ne kuram katram tādu laimi ir iespēja piedzīvot! Varbūt esmu izredzētais! Un dažreiz jau viņām ar mani ir jāsadzīvo, ne man ar viņām!"

Kā zināms, Armands ir tētis četrām meitām; viņas sauc Patrīcija Paula, Eimija Pola, Heidija Petra un Odrija Pērle. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu