Segliņa filmējusies seriālā, ko demonstrēs "Netflix"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Dailes teātra aktrise Ieva Segliņa sarunā ar žurnālu "Ieva" atklājusi, ka nesen piedalījusies divos ārzemju kino projektos - viens no tiem tiks demonstrēts drīzumā arī video straumēšanas vietnē "Netflix".

"Esmu piedalījusies jau divos ārzemju projektos. Viens ir amerikāņu un latviešu kopprojekts "Welcome to Mercy", un otrs ir seriāls "Heirs of the Night". Strādāju kopā ar cilvēkiem, kas darbojas Holivudā, un saprotu, ka tā iespēja ir viena lidojuma attālumā. Mēs visi dzīvojam vienā pasaulē," stāsta aktrise. 

Jau ziņots, ka pagājušogad valdība novirzījusi līdzekļus Nīderlandes producentu "Lemming Film" veidotajam seriālam "Heirs of the Night" ("Nakts mantinieki"). Latvijas pusē to pārstāv "Tasse Film" - producentes Aija Bērziņa un Alise Ģelze. 

Daudzsēriju televīzijas filma ir pasaku stāsts, kas norisinās 1893. gadā Eiropā. Astoņas senas izcelsmes ģimenes apvienojas, lai izveidotu skolu pusaudžiem ar īpašām spējām. Tā darbojas uz milzīga burinieka, kas ceļo no pilsētas uz pilsētu. Viena no galvenajām varonēm ir vampīru meitene, kurai ir sirds. Daļa materiāla divām sezonām nofilmēta Horvātijā, bet lielāko daļu seriāla uzņēma Latvijā, Liepājā.

Segliņa atklāj, ka seriālu plānots drīzumā demonstrēt arī video straumēšanas vietnē "Netflix".

"Tā ir fantastikas pasaku filma ar šausmu elementiem, galvenajās lomās ir bērni, bet mana loma ir no sikspārņa par cilvēku pārvērties radījums. Man bija grims, mani skenēja un taisīja vampīra zobus, filmējoties bija jālido ar trosēm – tāds vēriens. Fiziski tās dienas bija nenormāli intensīvas un smagas, bet par to visu pārāks bija prieks un sajūsma, ka es tur esmu," viņa saka. 

Savukārt filma "Welcome to Mercy" jau demonstrēta Berlinālē. "Mani rāda uz ekrāna Berlinālē! Tas ir psiholoģisks trilleris ar šausmu filmas elementiem," stāsta aktrise.

Filmā redzami arī tādi latviešu aktieri kā Dainis Grūbe, Juris Strenga un Toms Liepājnieks.

Foto: imdb.com

Filmas reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu