Maratona laikā skrējēja pieķerta izmantojam velosipēdu (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīva bilde
Ilustratīva bilde Foto: AP/Scanpix

Ķīnā notikuša maratona laikā viena no skrējējām pieķerta izmantojam velosipēdu.

Sieviete ar uzvārdu Mena svētdien tika pieķerta starptautiska maratona laikā, kas notika Ķīnas pilsētā Dzjansu, - viņa tika nofilmēta skrējiena laikā izmantojam zaļu velosipēdu. Zīmīgi, ka maratona rīkotāji lika viņai no divriteņa nokāpt, taču skrējēja tik un tā turpināja mīt pedāļus.

Distances finišu dalībniece ar numuru D2113 sasniedza pēc piecām stundām 38 minūtēm un 36 sekundēm, taču rezultāts netika ieskaitīts.

Negodīgā skrējēja jau ir saņēmusi mūža diskvalifikāciju no konkrētā maratona, taču viņai varētu tikt piemērotas papildu sankcijas no Ķīnas Vieglatlētikas asociācijas.

Maratona skrējieni Ķīnā pēdējos gados piedzīvo uzplaukumu, tomēr pieaug arī negodīgu dalībnieku skaits. Piemēram, vēl pagājušā gada novembrī maratonā Šeņdžeņā krāpās vairāk nekā 250 skrējēju, kuri apzināti saīsināja distanci vai negodprātīgi rīkojās citā veidā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu