Bļugers: Spēlēšana NHL izvērsusies labāk, nekā es domāju (1)

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējam Teodoram Bļugeram spēlēšana Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izvērsusies labāk, nekā viņš bija domājis.

Bļugers savā debijas sezonā NHL 23 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +8.

Iepriekšējā mačā viņš pirmo reizi NHL karjerā vienā spēlē guva divus vārtus. Pēdējās spēles Bļugers aizvadījis vienā uzbrucēju virknējumā ar Džaredu Makkenu un Filu Keselu, šai trijotnei demonstrējot labu rezultativitāti.

"Jo vairāk saspēlējamies, jo vieglāk kļūst. Pierodu pie viņiem un labāk lasu spēli. Spēlējot atkal centrā, ir vairāk laika jāpavada aizsardzības zonā un jāpieskata pretinieki. Iemetienos dažās spēlēs gājis smagi, dažās - viegli. Bijuši kāpumi un kritumi, kas ir daļa no progresa," NHL citē Bļugera teikto.

Bļugers uzsver, ka turpinās ieguldīt smagu darbu, lai neizlaistu no rokām iespēju sevi pierādīt NHL.

"Līdz šim viss ir bijis lieliski. Visu dzīvi esmu tam strādājis un esmu gandarīts, ka palīdzu komandai uzvarēt. Īpaši tāpēc, ka varu dot savu artavu uz rezultāta tablo. Vairāk jūtos piederīgs komandai. Tas ir fantastiski, izbaudu to - spēlējot kopā ar lieliskiem maiņas biedriem. Komandas biedri bijuši lieliski, tāpēc spēlēšana NHL izvērsusies labāka nekā es domāju," stāsta Bļugers.

"Penguins" ar 95 punktiem 77 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Pitsburgas komanda nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Nešvilas "Predators" vienību.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu