Hamiltons uzskata, ka "Ferrari" komanda Bahreinā būs atguvusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

"Ferrari" komanda šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Bahreinas posmā būs atguvusies pēc ne pārāk veiksmīgā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas sākuma, uzskata "Mercedes" vienības braucējs Lūiss Hamiltons.

Jau ziņots, ka pirms nepilnām divām nedēļām notikušajā sezonas pirmajā posmā Austrālijā uzvaru guva "Mercedes" pilots Valteri Botass, kuram sekoja Hamiltons un Makss Verstapens no "Red Bull".

Pirmssezonas testos pār visiem pārāka bija "Ferrari" komanda, taču tās braucēji Sebastjans Fetels un Šarls Leklērs bija vien attiecīgi ceturtajā un piektajā vietā.

"Domāju, ikviens bija pārsteigts par mūsu parādīto sniegumu Austrālijā," pirms šīs nedēļas sacensībām teica Hamiltons. "Neviens nebija gaidījis, ka mūsu pārsvars pār "Ferrari" būs tik liels. Viņi pirms tam bija mums priekšā, bet nekā tāda Austrālijā nebija."

"Līdz sezonas pirmajam posmam vienkārši darījām savu darbu, bet esmu pārliecināts, ka uz sacensībām Bahreinā "Ferrari" būs atpakaļ," pauda Hamiltons. "Mums jābūt tam gataviem un nedrīkstam celties mākoņos."

Savukārt "Ferrari" vadītājs Matija Binoto norādīja, ka formulai šonedēļ gaidāmajās sacīkstēs jābūt konkurētspējīgākai.

"Bahreinā mums jābūt drošiem, ka esam apzinājuši vietas, kur bijām vājāki Austrālijā, jo tas mums liedza izmantot formulas potenciālu," atzina Binoto. "Vēl nezinām, kāds izmaiņām būs rezultāts, bet esam droši, ka mūsu konkurenti jebkurā gadījumā būs spēcīgi. Tomēr esam gatavi ar viņiem cīnīties."

Šosezon F-1 čempionātā paredzēts 21 posms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu