RFW 3. diena: One Wolf, DIANA ARNO, Iveta Vecmane, Anna Led

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RFW 3.dienas modes skates
RFW 3.dienas modes skates Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas modes nedēļā trešajā dienā varēja vērot tādas modes skates kā One Wolf (Latvija), Iveta Vecmane (Latvija), Anna Led (Latvija) un DIANA ARNO (Igaunija). 

One Wolf (Latvija)

One Wolf ir ielu stila modes zīmols, kuru 2010.gadā dibināja Latvijas modes dizainere Agnese Narnicka. Zīmola unisex pret-a-porter kolekcijas apvieno ērtu un dinamisku pilsētvides funkcionalitāti ar radošumu, neatkarību, neparastu stila izjūtu un inteliģenci. One Wolf raksturīgas drosmīgas līnijas, atšķirīgi silueti, mūsdienīgs neapstrādāts džinss, klasiskā melnā un baltā krāsa, kā arī pilsētvides ainavas toņi.
 

DIANA ARNO (Igaunija)

DIANA ARNO katra kolekcija ir veidota tā, lai apmierinātu būtiskākās pilsētvides sievietes stila un garderobes vajadzības. Neatkarīgi no gadalaika, DIANA ARNO tērpi vienmēr ir sievišķīgi – ar rotaļīgām detaļām, pielāgotām apdarēm un zīmolam raksturīgiem stila elementiem, kas katram no apģērba gabaliem piešķir bezrūpīgu, bet izsmalcinātu noskaņu, kas ir nepieciešams, lai radītu izcilu, ilgtspējīgu un neaizmirstamu tērpu. DIANA ARNO manifests ir apvienot luksusu un komfortu, radot mūžīgas un sievišķīgas drēbes ar pievilcīgām detaļām, kas tevi aizvestu no darba līdz kokteiļiem, no darba nedēļas līdz nedēļas nogalei.
 

Iveta Vecmane (Latvija)

Iveta Vecmane ir demi-couture zīmols no Rīgas. Dizainere Iveta Vecmane mācījusies Latvijas Mākslas akadēmijā. Pēdējos 10 gadus Iveta ir strādājusi kā modes stiliste, viņas darbi ir vērojami lielākajos Latvijas modes un dzīvesveida žurnālos un modes projektos. Savu pieredzi dizainere ir ieguldījusi un pārveidojusi kvalitatīvā modes zīmolā mūsdienīgām un elegantām sievietēm. “Mana misija ir veidot elegantus un klasiskus siluetus, izmantojot radošas auduma manipulācijas. Katrs unikālais zīmola apģērba gabals iet roku rokā ar timeless un slow fashion filosofiju.”
 

Anna Led (Latvija)

Modes dizaineres ANNA LED stils ir atpazīstams un neatkārtojams – dabīgi materiāli un nevainojams piegriezums, neuzkrītošs šiks un elegance, uzmanība detaļām. Brends ANNA LED, ko izveidoja Anna Ledskalniņa 1992.gadā, patiesi uzskatāms par Latvijas lepnumu un mūsdienīgā Latvijas dizaina paraugu. Annas Led radošais stils sakņojās tradīcijās, bet iet kopsolī ar aktuālākām modes tendencēm. Katrā dizaineres kolekcijā harmoniski savijās latviešu kultūras mantotās tradīcijas un karstie modes trendi, etniskie elementi un high tech materiāli. Brenda rokrakstā lasāms Latvijas dabas rāmais ritējums un tās daudzveidība. Mīlestība uz dažādu faktūru savienošanu, pieklusinātiem krāsu toņiem, kas mijās ar spilgtiem akcentiem, mīkstām formām un siluetiem – tā ir brenda neatkārtojama elegance un īstais Baltijas šiks.
 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu