Dāvis Bertāns iemet trīs tālmetienus; "Spurs" apspēlē "Cavaliers" (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Dāvis Bertāns iemeta trīs tālmetienus, sekmējot Sanantonio "Spurs" komandas uzvaru 116:110 Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta mačā savā laukumā pār vienu no Austrumu konferences pastarītēm Klīvlendas "Cavaliers". 

26 gadus vecais Bertāns laukumā pavadīja 15 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā guva deviņus punktus (3p. 3/5), savāca četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, divas reizes kļūdījās, nopelnīja trīs personiskās piezīmes un maču pabeidza ar +/- koeficientu -6. 

Pirms mača Sanantonio iemūžināja komandas leģendas Manu Džinobili 20. numuru. Argentīnas basketbolists "Spurs" sastāvā izcīnīja četrus NBA čempiontitulus.

Uzvarētājiem ar gūtiem 25 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Demārs Derouzens, 19 punktus iemeta Braiens Forbss. 

Tikmēr "Cavaliers" sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 24 punktiem bija Kolins Sekstons, 18 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Kevinam Lavam. 

Divus no tālmetieniem Bertāns iemeta trešās ceturtdaļas beigu daļā, trešo ceturtajā spēles nogrieznī. 

"Spurs" komanda izcīnīja 44. uzvaru regulārajā turnīrā un ir ļoti tuvu, lai nodrošinātu dalību izslēgšanas spēlēs. Pašlaik Grega Popviča vadītā vienība Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto pozīciju. 

Rietumu konferencē par divām atlikušajām "play-off" vietām cīnās trīs komandas. Bez "Spurs" arī Sakramento "Kings" un Oklahomasitijas "Thunder". 

Bertāns šosezon vidēji mačā guvis 8,0 punktus un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas zem groziem. Tālmetienus viņš realizējis ar 44,1% precizitāti. 

Nākamo maču "Spurs" aizvadīs svētdien savā laukumā pret "Kings". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu