Girgensonam rezultatīva piespēle; "Sabres" neveiksmes turpinās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet neglāba Bufalo "Sabres" komandu no zaudējuma.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas un 12. pēdējās 13 spēlēs.

Pēc Tailera Bertuci un Filipa Hroneka precīzajiem metieniem viesi bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet otrā perioda septītajā minūtē Kails Okposo vienus vārtus atguva, kamēr trīs minūtes pirms trešdaļas beigām Marko Skendela izlīdzināja rezultātu. Otrajos vārtos asistēja Girgensons, kurš kreisajā iemetienu aplī saņēma atlēkušo ripu un pāradresēja to pa labi, Skendelam panākot 2:2.

Trešajā periodā Dilans Larkins ar diviem vārtiem panāca 4:2 "Red Wings" labā, taču trešdaļas otrajā pusē nepilnas minūtes laikā Keisijs Mielstads un Džeks Aikels panāca izlīdzinājumu. Spēle turpinājās pagarinājumā, kura trešajā minūtē izcēlās Bertuci, atnesdams viesiem uzvaru.

Girgensons uz ledus pavadīja 15 minūtes un 51 sekundes, šajā laikā veicot vienu metienu pa vārtiem, izpildot četrus spēka paņēmienus un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Viņš šajā sezonā 68 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis 13 rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -8.

Bufalo komanda ar 72 punktiem 77 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Red Wings" ar 68 punktiem 77 dueļos ir divas pozīcijas zemāk.

"Sabres" nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Ņujorkas "Islanders".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu