Grupa "DaGamba" vienā no Rīgas lielveikaliem prezentē jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"DaGamba"
"DaGamba" Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ar enerģisku un pacilājošu koncertu 28. marta vakarā vienā no Rīgas lielveikaliem grupa "DaGamba" nosvinējusi sava jaunā albuma "Dagamba feat Tchaikovsky" iznākšanu. Pasākuma apmeklētāji bija pirmie, kas klātienē varēja piedzīvot dziesmu pirmatskaņojumu Latvijā. 

"Dagamba feat Tchaikovsky" ir jau piektais grupas albums un tas apvieno grupas orģinālmūziku un klasiskās mūzikas komponista Pētera Čaikovska daiļradi. 

Kamēr vieni fotografējās ar mūziķiem un saņēma autogrāfus, citi steidza iegādāties biļetes uz vērienīgo grupas koncertšovu, kas notiks jau 12. aprīlī "Arēnā Rīga".

"Šis vakars mums bija patiesi nozīmīgs, jo pirmo reizi atskaņojām kompozīcijas pašmāju klausītājiem. Prieks un pozitīvās emocijas, ko saņemam koncertos, ir tas kas mūs virza uz arvien jaunām radošajām virsotnēm," atzīst grupas līderis Valters Pūce. 

Aplūko foto no prezentācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu