Futbola virslīgas fantāzijas spēles uzvarētājs iegūs braucienu uz UEFA Čempionu līgas maču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: optibetvirsliga.lv

Jau šajā nedēļas nogalē ar četriem aizraujošiem mačiem apgriezienus pēc nacionālo izlašu spēļu pauzes uzņems Optibet Virslīgas čempionāts, kas šosezon futbola līdzjutējiem piedāvā iespēju pašiem spēlēt līdzi fantāzijas spēlē jeb "Fantasy game". Tieši sestdien, 30. martā, sāksies fantāzijas spēles lielā ieskaite, kas dos iespēju tikt gan pie veicinājuma balvām pēc katras kārtas, gan pacīnīties par lielajām balvām, tai skaitā UEFA Čempionu līgas mača apmeklējumu, vēsta Virslīgas mājas lapa.

Reģistrēties Optibet Virslīgas fantāzijas spēlei iespējams vietnē fantasy.optibetvirsliga.lv.

Reģistrācija un dalība spēlē ir bez maksas, turklāt no pieteikšanās brīža līdz sava sastāva komplektācijai var nonākt vien pāris minūšu laikā. Futbola līdzjutēji ir aicināti izveidot savu 11 spēlētāju pamatsastāvu, pievienot tam četrus rezervistus un iegūt punktus, balstoties uz šo izvēlēto futbolistu sniegumu Optibet Virslīgas mačos.

Starp divām kārtām spēles dalībniekiem ir atļauts veikt vienu brīvo transfēru, bet sezonas gaitā būs iespēja izmantot kādu no četriem īpašajiem pastiprinājumiem, par ko sīkāk rakstīts fantāzijas spēles mājaslapā.

Līdzjutēju spēles kopējā ieskaite startēs sākot no 30. marta plkst. 15.00, kad laukumā dosies RFS un "Jelgavas" komandas. Sezonas noslēgumā visveiksmīgākais līdzjutējs, kurš būs iekrājis visvairāk fantāzijas spēles punktu, tiks atalgots ar galveno balvu - apmaksātu braucienu divām personām uz 2019./2020. gada sezonas UEFA Čempionu līgas spēli novembrī.

Otrās vietas ieguvējs iegūs PlayStation 4 spēļu konsoli, bet trešās - dāvanu karti 300 eiro vērtībā no čempionāta tehniskā partnera Sportland. Tāpat ar veicinājuma balvām tiks sveikti katras kārtas labākie spēlētāji – visvairāk punktu ieguvušais dalībnieks saņems dāvanu karti 50 eiro vērtībā no Sportland, kā arī veicinājuma balvas zinošākajiem sarūpēs Optibet Virslīga un tās klubi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu