Kaņepes kultūras centrā atklāts kinoteātris "Kino Augusts"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kino "Augusts" atklāšana Kaņepes Kultūras centrā
Kino "Augusts" atklāšana Kaņepes Kultūras centrā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Kaņepes kultūras centrā pirmdienas vakarā darbu sācis kinoteātris "Kino Augusts", kura nosaukums veltīts kino režisoram un festivāla "Arsenāls" dibinātājam Augustam Sukutam (1947-2017). Aplūko foto no atklāšanas pasākuma.

Kinoteātris izveidots ar mērķi veicināt sabiedrības, īpaši jauniešu, interesi un izpratni par ārvalstu un latviešu kino, kā arī nodrošināt starpkultūru izglītības iespējas ar audiovizuālās mākslas, kopienu aktivitāšu un radošās izglītības palīdzību. Programmā tiks izrādīta Baltijas filmu vēsture, "Arsenāla" konkursa filmas, kā arī citu starptautisku filmu festivālu laureāti un darbi.

Foto: Kino "Augusts" atklāšana Kaņepes Kultūras centrā.

Kinoteātra atklāšanas dienā un arī 3. aprīlī plkst.19 un tiks izrādīta režisora Sigfrīda Deberbanta filma "Rīga (Dublis 1)", bet 4. aprīlī plkst.19 notiks režisora Žana Olē Gerstera filmas "Oh Boy" seanss. 6. aprīlī būs skatāma franču režisores Vanesas Filho kinolente "Gueule d'angel", bet 17. aprīlī, itāļu kino meistara Fabio Mollo filmu "Il padre d'Italia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu