Iekšlietu ministrs sola stiprināt ENAP (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens
Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens Foto: Zane Bitere/LETA

Valsts policijas (VP) Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde (ENAP) tiks stiprināta, lai panāktu pēc iespējas labākus rezultātus konkrētajā jomā, šodien iepazīšanās vizītē apmeklējot pārvaldi, sacīja iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV).

Kā informēja ministra padomnieks Kārlis Miksons, tikšanās laikā tika pārrunāti dažādi jautājumi, kas skar VP struktūrvienību darbību, tajā skaitā arī sadarbību ar citām iestādēm gan Latvijā, gan ārvalstīs.

"Iekšlietu ministrija stiprinās jūs un palīdzēsim, kā vien varam. Mans mērķis ir strādāt valsts labā, lai panāktu pēc iespējas labākus rezultātus konkrētajā jomā," tiekoties ar pārvaldes vadību uzsvēra ministrs.

Iekšlietu ministrs pateicās par izmeklētāju un visas komandas darbu, uzsverot nepieciešamību sadarboties ar citiem speciālistiem.

Ģirģens arī atzinīgi vērtēja pārvaldes pausto, ka analītiskais darbs ir nozīmīgs visos struktūras līmeņos, lai sekmīgāk un operatīvāk spētu nodrošināt efektīvu krimināllikuma normu piemērošanu un krimināltiesisko attiecību taisnīgāku noregulējumu bez neattaisnotas iejaukšanās personas dzīvē.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu