Hārtlija trenētā "Avangard" uzvar pirmajā KHL Austrumu konferences finālmačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs (centrā)
Bobs Hārtlijs (centrā) Foto: www.hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences fināla pirmajā spēlē piektdien uzvaru papildlaikā izrāva Boba Hārtlija trenētā komanda Omskas "Avangard".

Avangard savā laukumā ar 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 1:0) papildlaikā pieveica "Salavat Julajev", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-0.

Spēles rezultātu pirmie atklāja mājinieki, kurus 11.minūtē vadībā izvirzīja Teilors Beks, precīzi noslēdzot vairākumu. Savukārt otrā perioda 51 sekundē viesi izlīdzināja rezultātu, to paveicot aizsargam Zaharam Arzamascevam. Vien viena minūte bija nepieciešama Hārtlija vadītajai "Avangard", lai vēlreiz izvirzītos vadībā, kad ar tālšāvienu virs vārtsarga pleca vārtus guva Ville Poka. Savukārt 33.minūtē viesi atspēlējās arī otro reizi mačā, kad pretuzbrukumā viens pret vienu izskrēja Pjotrs Hohrjakovs un bija precīzs.

Tikmēr trešā perioda septītajā minūtē vadībā izvirzījās jau "Salavat Julajev", kad astotos vārtus izslēgšanas spēlēs guva Jonass Kempainens. Savukārt perioda vidū neizšķirtu uz tablo panāca Viktors Stolberjs. Pamatlaiks noslēdzās ar 3:3, bet papildlaika piektajā minūtē uzvaru "Avangard" komandai atnesa Sergeja Šumakova precīzais raidījums.

Hārtlija iekļūšana Gagarina kausa konferences finālā arī nozīmē to, ka viņš tuvākajā laikā nevarēs pievienoties Latvijas izlasei.

Sērijas otrā spēle notiks svētdien Balašihā.

Tikmēr ceturtdien Rietumu konferences fināla pirmajā duelī uzvaru guva Maskavas CSKA, kura ar 2:1 pārspēja Sanktpēterburgas SKA.

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu