Bļugera pārstāvētā "Penguins" savā laukumā atzīst "Predators" pārākumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/Sacnpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins" savā laukumā cieta zaudējumu pret Našvilas "Predators" ar 3:1 (1:0;1:0;1:1). 

"Penguins" pirmos vārtus ielaida jau pašās spēles sākumā, kad otrajā minūtē precīzs bija viesu komandas hokejists Kregs Smits. Turpinājumā Pitsburgas hokejisti centās atspēlēt deficītu, taču pirmais periods periods tā arī noslēdzās - 1:0 "Predators" labā. 

Otrā perioda izskaņā "Penguins" komanda zaudēja otros vārtus šajā spēlē, nonākot iedzinējos jau ar divu vārtu deficītu. Trešā perioda izskaņā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, noslēdzot spēli ar rezultātu 3:1 "Predators" labā. 

Teodors Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 8 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā neveica nevienu metienu pa vārtiem. Latviešu hokejists nopelnīja arī 2 minūšu noraidījumu.

"Penguins" komanda 78 spēlēs iekrājusi 42 uzvaras un ar nopelnītiem 95 punktiem atrodas Austrumu konferences sestajā pozīcijā. Līdz regulārā čempionāta beigām atlicis aizvadīt vien četrus mačus. 

24 gadus vecais Bļugers šosezon 24 mačos atzīmējies ar sešiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu