Uldriķis palīdz "Sion" futbolistiem pārspēt Vaņina pārstāvēto "Zurich"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: fc-sion.ch/Georgios Kefalas(KEYSTONE)

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis sestdien demonstrēja aktīvu sniegumu un palīdzēja "Sion" komandai izcīnīt uzvaru Šveices augstākās līgas mačā.

"Sion" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja "Zurich" komandu, kuras rezervē bija Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins.

Uldriķis piedalījās pirmajā vārtu guvumā. Pēc "Sion" futbolista centrējuma bumba nonāca cīņā pie vārtsarga laukuma, turpat esot latviešu uzbrucējam, tā tika pāradresēta dziļāk soda laukumā, no kurienes to vārtos raidīja Anto Grgičs. Tāpat arī otrajā puslaikā Uldriķis vienā no epizodēm ar piespēli izveidoja bīstamu situāciju, tomēr vārti netika gūti. Spēles 68.minūtē Latvijas futbolists tika nomainīts.

Uldriķis šajā sezonā 14 spēlēs guvis trīs vārtus.

Vaņins un Uldriķis bija iekļauti Latvijas futbola izlases sastāvā pirmajiem diviem mačiem 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Vaņins pirmo spēli pret Ziemeļmaķeondiju nepabeidza traumas dēļ, bet Uldriķis abos dueļos gāja uz maiņu.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 25 spēlēs iekrātiem 66 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtajā pozīcijā ar 33 punktiem 25 dueļos ir "Zurich", kamēr "Sion" ar 29 punktiem 26 cīņās ir astotā. Tikmēr aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" ar 22 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu