"Mavericks" īpašnieks Kubans: Mums ir doti norādījumi neko neizpaust (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans Foto: www.mavs.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kubans par Kristapa Porzinģa apsūdzībām izteicies, ka klubam ir dotas norādes neko neizpaust, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN. 

Latviešu basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis tiek apsūdzēts izvarošanā

Kubans atklājis, ka organizācijai ir doti norādījumi neko neizpaust.

"Mums ir doti norādījumi no federālajām instancēm neko neizpaust," atzinis īpašnieks.

Incidents noticis 7.februārī, bet Porziņģis esot cietušo, kurai ir aptuveni 20 gadi, apmeklējis viņas dzīvoklī aptuveni plkst.2 naktī un uzaicinājis uz saviem apartamentiem, turklāt viņa tam piekritusi. Savukārt ciemošanās laikā Latvijas basketbolists viņu esot izvarojis.

Savukārt Porziņģa advokāts Rolands Riopells norāda, ka viņa klients pilnībā noraida izskanējušās apsūdzības.

Arī Ņujorkas policijas departaments (NYPD) vēl neapstiprina apsūdzību, paskaidrojot: "Ņujorkas policija ļoti nopietni uztver seksuālus uzbrukumus un visus izvarošanas gadījumus, un mudina ikvienu, kas bijis cietušais, iesniegt ziņojumu, lai policija varētu veikt visaptverošu izmeklēšanu un sniegt atbalstu cietušajiem," vēsta ESPN

Lietas kursā par šo lietu bijis arī Porziņģa pašreizējais klubs Dalasas "Mavericks" - "Knicks" vadība par to informējusi 31.janvārī, kad latvietis tika aizmainīts, vēsta ietekmīgais ESPN žurnālists Eidrians Vodžnarovskis.

Pēc ceļgala traumas Porziņģa atgriešanās laukumā tiek gaidīta nākamsezon.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu