Sestdien apzagti četri mājokļi; pieķerti 12 dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija/FLICKR

Aizvadītajā diennaktī reģistrētas četras zādzības no mājokļiem, informē Valsts policija.

Vēl vakar notikusi viena laupīšana Rīgas reģionā, kā arī tika aizdzītas trīs automašīnas Rīgas un Zemgales reģionā un divi velosipēdi Rīgas un Latgales reģionā.

Tāpat policija informē, ka sestdien pie stūres alkohola reibumā pieķerti 12 šoferi, no tiem septiņi bija Rīgā, trīs Zemgalē, bet Latgalē un Kurzemē pieķerts viens reibis autovadītājs.

Savukārt 264 autovadītājiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, tostarp trīs gājēji un viens velosipēdists.

Gandrīz trešdaļa jeb 26 negadījumi notikuši Rīgā, 12 negadījumi reģistrēti Zemgalē, 12 - Vidzemē, desmit - Kurzemes reģionā un desmit - Latgales reģionā.

Rīgā avārijās cietuši septiņi cilvēki, Latgalē cietuši četri cilvēki, Zemgalē traumas guvuši divi cilvēki, bet Kurzemē cietis viens velosipēdists.

Bojā gājušo sestdien notikušajās avārijās nav, liecina policijas sniegtā informācija.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 satiksmes dalībnieki. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 620 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 264 par ātruma pārsniegšanu un 12 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu