Ošs gūst savus pirmos vārtus Šveices čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: EPA/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs svētdien guva savus pirmos vārtus Šveices augstākajā līgā.

Tikmēr Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1) pieveica "Thun" futbolistus, gūstot svarīgu panākumu cīņā par palikšanu augstākajā līgā.

Kā ierasts, Ošs nospēlēja visas 90 minūtes, bet vārtus viņš guva mača 72.minūtē, pēc stūra sitiena ar galvu panākdams 2:1. Lai arī "Thun" pēc tam atspēlējās, "Xamax" uzvaru nodrošināja kompensācijas laika otrajā minūtē, kad vārtus iesita Rafaels Nuzolo.

Ošam šie bija pirmie vārti Šveices čempionātā.

Aizsargs bija arī Latvijas futbola izlases sastāvā pirmajiem diviem mačiem 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, nospēlējot visas minūtes cīņās pret Ziemeļmaķedoniju un Poliju.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 26 spēlēs iekrātiem 69 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtajā pozīcijā ar 33 punktiem ir vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich", kamēr "Sion", kurā spēlē uzbrucējs Roberts Uldriķis, ar 29 punktiem ir astotā. Tikmēr Neišateles "Xamax" ar 25 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

Līdz Šveices čempionāta noslēgumam atlikušas desmit kārtas, bet no drošās zonas "Xamax" atpaliek četrus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu