Girgensonam neveiksmīgs sniegums; Merzļikina komanda turpina uzvarēt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sems Reinhārts, Zemgus Girgensons, treneris Fils Hauslijs un Kails Okposo
Sems Reinhārts, Zemgus Girgensons, treneris Fils Hauslijs un Kails Okposo Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda svētdien savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar rezultātu 0:4 (0:3, 0:1, 0:0) piekāpās Kolumbusas "Blue Jacekts" vienībai, kurai sezonas beigu daļā pievienojies Elvis Merzļikins.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 8 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā viņš nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -3. Proti, latviešu uzbrucējs atradās laukumā, kad pretinieki guva 3 no 4 vārtiem.

Pašlaik 25 gadus vecais Latvijas hokejists šajā mačā izpildīja arī 2 spēka paņēmienus un nopelnīja 2 soda minūtes.

Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumu un 2 rezultatīvām piespēlēm izcēlās kanādietis Pjērs Luks Dibuā, bet krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja visus 38 pretinieku metienus, sekmējot "Blue Jackets" komandai 5. uzvaru pēc kārtas.

Bobrovskis aizvadīja šosezon jau 9. "sauso" spēli, kas ir labākais rādītājs starp NHL vārtsargiem.

Girgensons šosezon 70 mačos guvis 4 vārtus, veicis 13 rezultatīvas piespēles un sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -13.

Jau vēstīts, ka Merzļikins šosezon, visticamāk, nepiedzīvos debiju NHL čempionātā, taču tas varētu notikt nākamsezon. Latviešu vārtsargs patlaban ir noslēdzis līgumu ar "Blue Jackets" komandu līdz šis sezonas beigām, bet vasarā kontrakts varbūt tiks pagarināts.

"Sabres" ar 72 punktiem 79 mačos ieņem 14. vietu Austrumu konferencē, bet "Blue Jackets" ar 94 punktiem 79 spēlēs atrodas 7. pozīcijā, turpinot cīņu par iekļūšanu NHL izslēgšanas spēļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu