Mirusi Lauras Ikaunieces mīlule: “To saikni, kas mums bija, es nekad neaizmirsīšu”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/laura_ikauniece/

Pašmāju veiksmīgā vieglatlēte Laura Ikauniece nedēļas nogalē nāca klajā ar skumjām ziņām - labākos medību laukos devusies viņas mīļā kaķene.

“Šovakar mana mazulīte Lia, lai arī cik smagi to ir uzrakstīt, pameta šo pasauli.. tādas otras vairs nebūs, un to saikni, kas mums bija, es nekad neaizmirsīšu.

Neaizmirsīšu, kā katru rītu Tu modini mani. Seko ik uz soļa un vienmēr mani uzmani. Cik ļoti Tu man uzticies. Cik mīļa Tu esi.

Man ļoti pietrūks tas, kā Tu vienmēr mani sagaidi mājās pie durvīm un kā Tu, kad spēlējamies, atnes atpakaļ man kociņu. Pietrūks mana kompanjona, kad iešu uz tualeti vai dušā, jo arī tur Tu vienmēr nāc līdzi. Man noteikti vajadzēs daudz laika, lai samierinātos ar to, ka Tevis vairs nav. Bet man vēl ir Tava meitiņa Eli, ko pieskatīt un kas atgādinās daļu no Tevis! Es Tevi mīlu vairāk par visu!” raksta Ikauniece.

“Apskauju Lauriņ. Es zinu cik grūti tas ir,” viņu mierina kulinārijas žurnāla, portāla «Četras sezonas» galvenā redaktore un vairāku pavārgrāmatu autore Signe Meirāne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Kā jau ziņots, sportiste šogad paziņoja par šķiršanos no vīra Rolanda.

Par laulības šķiršanu daiļā vieglatlēte paziņoja vietnē "Instagram", taču vēlāk izdzēsa šo ierakstu.

"Esmu pieņēmusi lēmumu šķirties no sava vīra Rolanda. Man joprojām pret viņu ir milzīga cieņa, un es vēlu viņam tikai to labāko. Viņš ir bijis liela daļa no manas dzīves daudzus gadus, un es novērtēju visu, ko kopā esam darījuši un sasnieguši," pie publiskotā foto raksta Laura.

Laura Ikauniece un Rolands Admidiņš mija gredzenus 2014. gadā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu