Sabiedrības elite iepazīst Latvijā darinātus apģērbus (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

Augstas klases adījumu ražotājs, modes un tekstila dizaina zīmols AMERI knitwear, kurš vairākkārt nominēts un saņēmis atzinību virknē konkursu, tostarp arī Ekonomikas ministrijas godalgu kategorijā 2011.gadā kā “Labākais rūpnieciskais dizains”, pirmoreiz debitējis prestižās  Rīgas Modes nedēļas ietvaros. Rīgas Modes nedēļas 30. jubilejas sezonā AMERI savā salonveikalā Berga bazārā vienkopus aicināja sabiedrības eliti novērtēt rudens – ziemas  kolekciju TREE HUGS un iepazīt zīmolu. Pasākuma ietvaros tika demonstrēta AMERI knitwear tērpu kolekcija, atainojot zīmola saikni gan ar Latvijas tautiskuma simboliem un dabu, gan iedvesmu no ēteriskās Itālijas. 

Viesu vidū bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā politiķi Andris Ameriks ar dēlu Agri, Oļegs Burovs, Baiba Broka un Armands Krūze ar kundzi, politologs Filips Rajevskis, Lauku atbalsta dienesta direktore Anna Vītola-Helviga, Rīgas Meži daļas Mežaparks vadītāja Elga Zēģele, Ziemeļu Ministru padomes pārstāve Ginta Tropa, Baltijas Modes federācijas prezidente Elena Strahova, dizaineres Baiba Ripa, Anna Osmuškina, Dace Krieviņa-Bahmane, un Diāna Sipkovska-Romāne, LU profesore Zanda Rubene, dziedātājas Olga Rajecka un Vita Balčunaite, sabiedrības dāmas kā Ināra Trēziņa, prestižā žurnāla Platinum redaktore Marina Dianova un virkne vadošo mediju un modes un dzīvesstila žurnālu redaktori, žurnālisti, stilisti, blogeri un modes cienītāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu