Rīgā ar koncertu atgriežas neofolka grupa "Theodor Bastard"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Theodor Bastard"
"Theodor Bastard" Foto: publicitātes

Otrdien, 2. aprīlī Jaunatnes teātrī (A.Čaka 67/69, Rīga), ar koncertu Rīgā atgriežas neofolk/world grupa "Theodor Bastard", informē koncerta rīkotāji. 

"Theodor Bastard" ir viena no neparastākajām neatkarīgajām neofolka žanra grupām no Sanktpēterburgas. Grupa rada noslēpumainu un mītisku mūziku savā žanrā, kurā sajauktas world, neofolka, dārkveiva un triphopa skaņas. Grupas vizītkarte ir unikālais grupas solistes Janas Vevas vokāls un skaņu burvis Fjodors Svoločs, kas pulcē sev apkārt virkni citu mūziķu. "Theodor Bastard" pastāv jau kopš 90. gadiem, kad sākumā vairāk eksperimentēja ar elektroniku, bet gadu gaitā bagātinājuši savu skanējumu ar bagātīgu neofolka un world mūzikas kārtu.

Grupa koncertā.

Grupa Baltijas valstu reģionā viesojusies vairākkārt - Lietuvā "Menuo Juodargis" festivālā, festivāla "ReRe:Rīga" un „Laba daba” ietvaros un ar solo koncertu 2017. gadā.

Grupa aktīvi koncertē visā Eiropā un atkārtoti uzstājusies virknē pazīstamu festivālu. Izdevusi kopumā deviņus albumus dažādu valstu ierakstu izdevniecībās. Bieži sadarbojusies ar mūziķiem no grupām Coil, Shiva In Excile, Fun-Da-Mental un citām, kā arī afrikāņu izcelsmes dziedātāju Džuliānu Džeikobu.

Sēdvietu skaits ierobežots! Biļetes iepriekšpārdošanā šeit. Koncerta sākums 20:00, ieeja no 19:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu