Bokseris cīņas laikā iekož pretiniekam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagā svara bokseris Kešs Ali sestdien cīņas laikā iekodis savam pretiniekam Deividam Praisam, un tagad viņam draud divu gadu diskvalifikācija. 

Incidents notika Liverpūlē. Ali pretiniekam iekoda piektajā raundā, kad bokseri atradās uz ringa dēļiem. Tiesnesis Ali piešķīra zaudējumu.

"Tas, kas notika, ir absolūti nepieņemami. Es domāju, ka cīņa bija laba un es visnotaļ labi uzbruku. Varēju izcīnīt uzvaru. Neticami, un man nav nekādu attaisnojumu," iFL TV citē Ali. 

Viņš arī atvainojies pretiniekam un visiem boksa līdzjutējiem. 

"Domāju, ka mani ietekmēja pirmscīņas gaisotne," sacīja Ali. "Pirmo reizi boksējos tik augstā līmenī, emocijas ņēma virsroku. Psiholoģiski netiku galā. Tas bija stulbi. Sliktākais ir tas, ka varēju izcīnīt uzvaru, jo tobrīd neatrados zaudētāja lomā, bet rīkojos muļķīgi. Praiss man pēc cīņas atzina, ka es varēju uzvarēt. Atvainojos gan viņam, gan līdzjutējiem."

27 gadus vecais Ali piedzīvoja pirmo zaudējumu aizvadītajās 16 cīņās. 

"Es nevēlējos dalīt ringu ar dzīvnieku," pēc cīņas BBC Sport norādīja Praiss. 

Šobrīd ir apturēta Ali boksera licence, turklāt viņam draud arī divu gadu diskvalifikācija. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu