Verpakovskis: Savulaik treniņā man no bučiem ārā nāca lielas putas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā TVNET studijā viesojās bijušais futbolists Māris Verpakovskis, kuram joprojām pieder Latvijas futbola izlasē gūto vārtu rekords - 29 precīzi sitieni 104 spēlēs. Lūdzām viņam izstāstīt kādu interesantu atgadījumu no futbolista karjeras. Pilnu interviju varēs noskatīties jau drīzumā.

Verpakovskis pastāstīja, ka savulaik Grieķijas klubā "Ergotelis" viņa komandas biedrs no Brazīlijas bija aktīvs jokdaris, kurš mēdza iesvētīt jaunos futbolistus.

"Nupat biju pievienojies komandai. Bija pavasaris, ļoti stipri lija lietus. Aizgāju uz treniņu un nesapratu, kas notiek. Man sāka lielas putas nākt ārā no bučiem (futbola apaviem). Protams, visa komanda smējās. Izrādās, ka viņš zem mēlītēm bija ielējis šampūnu. Tādā veidā tika iesvētīti jaunie spēlētāji. Bet es viņam pēc tam atriebos, nopirku superlīmi un pielīmēju viņam kurpes pie grīdas," atcerējās Verpakovskis.

Pašlaik 39 gadus vecais Verpakovskis futbolista karjeru noslēdza 2014. gadā. Divas reizes viņš tika atzīts par Latvijas labāko futbolistu - 2003. un 2004. gadā.

Pēc sportista karjeras beigām viņš bija futbola kluba "Liepāja" prezidents, bet tagad Verpakovskis strādā cita Latvijas futbola virslīgas kluba vadībā - RFS ģenerāldirektora amatā.

Verpakovskis ir arī Latvijas Futbola federācijas valdes loceklis. Viņa atbildībā ir elites futbola attīstība.

TVNET aicināja Verpakovskis uz sarunu par aktuālitātēm Latvijas futbola izlasē, kas jauna galvenā trenera Slavišas Stojanoviča vadībā sākusi 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju.

Tāpat arī iztaujājām Verpakovski par svarīgiem un interesantiem jautājumiem saistībā ar "Optibet" Latvijas futbola virslīgu.

Intervija pilnā apmērā tiks publicēta otrdien, 2. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu