Bītmeikers Kašuks remiksējis “Zemes stundu”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Republikas tūre (Ansis un Kristīne Pāže)
Republikas tūre (Ansis un Kristīne Pāže) Foto: Jānis Lārmanis

30. marta 20:30-21:30 «Zemes stundas» akcijas ietvaros Latvijas iedzīvotāji tika aicināti uz stundu izslēgt gaismu, lai apliecinātu savu apņemšanos videi draudzīgākam dzīvesveidam. Tam par atgādinājumu bītmeikers Kašuks (Kashuks) remiksējis pagājušā gada straumētāko latviešu dziesmu - anša un Kristīnes Pāžes “Zemes stundu”.

Kašuks (“PRAGAII”, “Dirty Deal Audio”) ir Latvijas elektroniskās mūzikas producents, kurš izdevis četrus studijas albumus, ir divkārtējs "Zelta mikrofona" laureāts elektroniskās mūzikas nominācijā un jau iepriekš veidojis remiksus plaši atpazīstamiem Latvijas grupām un māksliniekiem – "Prāta vētra", Dons, "Carnival Youth", "Satellites LV" u.c.

«Zemes stunda» tika radīta dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” 2. sesijas ietvaros, kura norisinājās pagājušā gada pavasarī ar mērķi veicināt vietējo un starptautisko mūzikas industrijas pārstāvju savstarpējo sadarbību, celt profesionalitātes līmeni, kā arī apmainīties ar pieredzi. Dziesmas oriģinālversijas autori ir ansis jeb Ansis Kolmanis, Kristīne Pāže un Kaspars Ansons.

Nākamā “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometne norisināsies no 2. – 4. aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu