Sūlšērs: Pogbā ir laimīgs Mančestras "United" klubā

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: AFP/SCANPIX

Franču pussargs Pols Pogbā ir laimīgs Anglijas futbola klubā Mančestras "United", uzskata šīs vienības galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs.

Pēdējās nedēļās bijušas spekulācijas par 26 gadus vecā Pogbā pārcelšanos uz Spānijas grandu Madrides "Real", turklāt abas puses viena otrai veltījušas komplimentus, kas runas padarījis tikai spēcīgākas.

Tomēr Sūlšērs pirmdien uzsvēra, ka Pogbā, runājot par to, ka Madrides "Real" ir jebkura futbolista sapņu klubs, to nav domājis par sevi.

"Pols teica, ka jebkuram spēlētājam patiktu spēlēt Madrides "Real" komandā," teica Sūlšērs. "Pogbā ir laimīgs šeit, turklāt viņš spēlē labi. Viņš būs ļoti liela šī kluba sastāvdaļa. Vēlamies veidot komandu ap viņu, un nekas šajā jautājumā nav mainījies."

Pogbā Mančestrā atgriezās 2016.gadā, bet, kad vienību vēl vadīja portugālis Žuzē Mourinju, bija daudz spekulāciju par viņa došanos prom, tomēr tagad pēc Sūlšēra stāšanās pie stūres francūža sniegums ir manāmi uzlabojies.

Pēc Sūlšēra kļūšanas par galveno treneri Pogbā ir iesitis deviņus vārtus.

Tieši Mančestras "United" klubā Pogbā savulaik uzsāka savu karjeru, tomēr nespēja sevi pierādīt un pārcēlās uz Itālijas flagmani Turīnas "Juventus", kur kļuva par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē. Kopā ar Francijas izlasi viņš pērn triumfēja Pasaules kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu