Porziņģim esot kopā ar komandu, "Mavericks" izcīna uzvaru NBA mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: www.mavs.com

Sievietes izvarošanā apsūdzētajam Kristapam Porziņģim esot kopā ar komandu uz rezervistu soliņa, Dalasas "Mavericks" pirmdien izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 122:102 pārspēja Filadelfijas "76ers".

Uzvarētāju labā 24 punktus guva Džastins Džeksons, bet pa 16 punktiem pievienoja Trejs Bērks un Salāhs Mežri, kurš izcīnīja arī 14 atlēkušās bumbas.

"76ers" sastāvā 26 punktus guva Džonatans Klejs Rediks, bet 25 punktus iemeta Tobiass Heriss.

ESPN vēsta, ka "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails vaicājis Porziņģim - vai viņš vēlas pabūt prom no komandas? Latvijas basketbolists atbildējis ar "nē".

"Īsti nevaru komentēt notikušo, jo man nav nekādu faktu par šo lietu. Notikušais nekādi neizmainīs komandas gatavošanos. Sapratīsim, ja Porziņģim būs vajadzīgs laiks, lai pabūtu prom no komandas," iepriekš sacīja Kārlails.

"Mavericks" līderis slovēnis Luka Dončičs šobrīd atlabst no savainojuma. Viņš kopā ar Porziņģi iepriekš palika Dalasā un aizvadīja individuālos treniņus, kad komanda bija devusies spēlēt izbraukumā, kur izdevās svētdien uzveikt Oklahomasitijas "Thunder".

Treneris Kārlails norādījis, ka Porziņģa un Dončiča individuālie treniņi bija ieplānoti jau iepriekš, kad skandāls ap Latvijas basketbolistu vēl nebija sācies.

"Mavericks" ar 31 uzvaru un 46 zaudējumiem ieņem pirmspēdējo jeb 14. vietu Rietumu konferencē, tikmēr "76ers" ar bilanci 49-28 ierindojas 3. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu