Mūziķim Mikam Galvanovskim kautiņā Vecrīgā salauzts žoklis (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepatīkamu incidentu atpūtas laikā Vecrīgā piedzīvojis 21 gadu vecais mūziķis Miks Galvanovskis - viņam kautiņā salauzts žoklis.

Mūziķis sociālajos tīklos paziņojis, ka albuma iznākšana būs jāpārceļ un tuvākajā laikā ieplānotās uzstāšanās jāatliek, jo viņš traumas dēļ nevar padziedāt.

"Kādā Vecrīgas naktsklubā gadījās nepatīkama situācija – man uzbruka no aizmugures. Muļķīgākais, ka es nemaz nebiju iesaistīts konfliktā. Vienkārši trāpījos neīstajā laikā un vietā," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj mūziķis, pastāstot, ka par traumas nopietnību uzzinājis tikai nākamajā dienā, kad nav juties labi un devies uz slimnīcu.

Taču mūziķis jau ir saņēmis sāpju naudu no vaininieka. "Patiesībā vainīgs bija man pazīstams cilvēks. Tas bija muļķīgs pārpratums, un viņš pat sākumā īsti neapzinājās, ko ir izdarījis. Pats bija ar mieru samaksāt gan ārstēšanās izdevumus, gan nenotikušās uzstāšanās, tāpēc policijai neziņoju."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu