Liverpūles "Everton" izmeklē vārtsarga Pikforda dalību kautiņā bārā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džordans Pikfords
Džordans Pikfords Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Liverpūles "Everton" sācis izmeklēšanu par komandas vārtsarga Džordana Pikforda dalību kautiņā kādā no viņa dzimtās pilsētas Sanderlendas bāriem.

Pikfords sestdien palīdzēja "Everton" viesos ar 2:0 pārspēt Vesthemas "United" komandu, bet pēc tam devās atpūsties uz Sanderlendu. Tur viņš kādā no bāriem vērojis Anglijas Futbola līgas kausa finālu, bet pēc tam iesaistījies kautiņā, no kura aizvilkts prom.

Kā kautiņa iemesls tiek minēts tas, ka kāds no bāra apmeklētājiem apvainojis Pikforda sievu.

"Esam informēti par incidentu, kurā iesaistīts viens no mūsu spēlētājiem, un izmeklējam lietu," teikts kluba paziņojumā.

Pašlaik 25 gadus vecais Pikfords "Everton" rindas papildināja aizpērn jūnijā, kad Liverpūles vienība viņa iepriekš pārstāvētajai "Sunderland" samaksāja par futbolistu 25 miljonus britu mārciņu (29 miljonus eiro).

Piecus mēnešu vēlāk viņš debitēja Anglijas izlasē, bet vēl nepilnu gadu vēlāk aizvadīja teicamu Pasaules kausa izcīņu, kurā palīdzēja angļiem sasniegt pusfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu