Bēšie toņi - četri interjeru piemēri klasikas cienītājiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Bēšie toņi mājoklī kādam šķitīs garlaicīgi, kādam - klasisks risinājums. Lai vai kā, viens ir skaidrs - ar tiem nošaut greizi būs grūti. It sevišķi svarīgi tas var izrādīties tad, ja īpašums nākotnē būs jāizīrē vai jāpārdod. Potenciālo pircēju vai īrnieku šāda stila mājoklim atrast būs vieglāk nekā tad, ja tas būs iekārtots, savienojot, piemēram, sarkano ar melno vai iekļaujot tajā nestandarta dizaina mēbeles un interjera priekšmetus. Iedvesmai piedāvājam aplūkot piemērus no dažiem Rīgas dzīvokļiem, kas iekārtoti gaišos toņos un klasiskā stilā. 

Dzīvoklis Aleksandra Čaka ielā 36 - klasisks, bet mūsdienīgs. Īpašie elementi - aizkari, kas veiksmīgi nodala virtuves zonu no dzīvojamās zonas. Atjaunoti čuguna radiatori, kas piešķir "odziņu", apkures krāsniņa. Apskati tuvāk! 

Foto: city24.lv

Dzīvoklis Ģertrūdes ielā 62 - elegances iemiesojums. Šajos apartamentos plašos un gaišos laukumus līdzsvaro mazās, tumšās detaļas. Īpašie elementi - prints uz tapetēm un kāpņu margas. Vienotais stils turpināts pat vannas istabas flīzēs, kas perfekti iekļaujas kopējā interjerā. Apskati tuvāk! 

Foto: city24.lv

Dzīvoklis Pērnavas ielā 6/8 - nozīme ir detaļām. Šie apartamenti ir labs piemērs tam, ka klasiskie un neuzkrītošie toņi var būt kā lieliska platforma mazām, sīkām detaļām. Īpašie elementi - interesanti rotājumi, romantiskas "cakas", ziedu raksti, ekstravagantas mēbeles. Gaišie toņi līdzsvaro it visu! Apskati tuvāk! 

Foto: city24.lv

Arī privātmājai nekļūdīga izvēle būs gaišie toņi - šajā Jūrmalas ģimenes mājā bēšie toņi kalpo par platformu, kur iekļaut gan tik ļoti piestāvošās koka detaļas, gan romantiskus dizaina priekšmetus. Kā punkts uz "i" ir plašie logi, kas pastiprina gaišuma un viegluma sajūtu. Apskati tuvāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu