Keita Bekinseila paparaci pozē knapā 17 tūkstošus vērtā kleitiņā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu aktrise Keita Bekinseila (45) “NAACP Image Awards” balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā uz sarkanā paklāja ieradās, tērpusies visnotaļ izaicinošā tērpā, kas noteikti pievērsa apkārtējo uzmanību.

Viņa slavenību knipsētājiem pozēja teju 17 tūkstošus dolāru vērtā “Julien MacDonald” kleitā ar daudziem izgriezumiem, šķēlumiem un dziļu dekoltē. Tai viņa bija pieskaņojusi apmēram 420 dolāru dārgās “Stuart Weitzman” augstpapēžu kurpītes.

Kamēr zvaigzne gozējās zibspuldžu gaismās, viņas 20 gadus jaunākais mīļotais vīrietis, aktieris un komiķis Pīts Deividsons, kā jau gandrīz katru sestdienu, bija vērojams tiešraides vakara izklaides šovā “Saturday Night Live”.

Kā zināms, pirmās ziņas par abu romānu dzeltenajā presē parādījās janvārī, kad abi novēroti flirtējam “Golden Globes” ballītē vien dažus mēnešus pēc Deividsona un popdīvas Arianas Grandes saderināšanās izjukšanas.

Savukārt Bekinseilai aiz muguras ir laulība ar kinorežisoru Lenu Vaizmenu un attiecības ar aktieri Maiklu Šīnu – abi kopā audzina meitu Liliju (20).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu