Sena Brūsa Lī ideja nonāk uz ekrāna seriāla formātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Cīnītājs" ("Warrior")
"Cīnītājs" ("Warrior") Foto: kadrs no seriāla

No 5. aprīļa skatītāji varēs sekot līdzi jaunam kompāniju "HBO/Cinemax" veidotam seriālam "Cīnītājs" ("Warrior"). Seriāla pirmajā sezonā tiks demonstrētas desmit sērijas.

Šī seriāla ideju jau 20. gadsimta septiņdesmitajos gados izstrādāja aktieris, cīņas mākslu meistars Brūss Lī, taču viņam neizdevās to piedāvāt lielajām filmu kompānijām.

Brūss Lī
Brūss Lī Foto: Foto:oneinchpunch.net

Seno ideju 2015. gadā atdzīvināja Brūsa Lī meita Šenona Lī, kas ir viena no seriāla producentēm.

"Cīnītājs" ("Warrior")
"Cīnītājs" ("Warrior") Foto: kadrs no seriāla

"Cīnītājs" ir asa sižeta krimināldrāma, kuras darbība norisinās Amerikas pilsētas Sanfrancisko ķīniešu kvartālā – tur par ietekmi cīnās vairākas bandas. Galvenais varonis ir Ahs Sāms (Ah Sahm), cīņas mākslu brīnumbērns, kurš mistiskos apstākļos emigrējis no Ķīnas uz Sanfrancisko un, kad pierādījis sevi kā spēcīgu cīnītāju, tur kļuvis par vienas no ietekmīgākajām Čainatounas bandām dalībnieku. Vietējo narkotiku karteļu cīņas, bordeļi un opija smēķētavas kļūst par fonu stāstam, ko gan īsti Ahs Sāms dara Amerikā. 

"Cīnītājs" ("Warrior")
"Cīnītājs" ("Warrior") Foto: kadrs no seriāla

Galvenajā – Aha Sāma lomā ir aktieris Endrjū Kodži (Andrew Koji). Seriāls filmēts Keiptaunā, Dienvidāfrikā. 

Filmas reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu