Madrides "Real" gatavojas pārdot Kurtuā vai Navasu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Tibo Kurtuā
Tibo Kurtuā Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola grands Madrides "Real" šovasar gatavojas pārdot vienu no saviem vārtsargiem Tibo Kurtuā vai Keiloru Navasu.

Šobrīd Madrides kluba rīcībā ir divi augstākās klases vārtsargi - Kurtuā pērn tika iegādāts no Anglijas komandas Londonas "Chelsea", kamēr Navass bijis viens no vienības iepriekšējo gadu panākumu stūrakmeņiem.

Pirms Zinedina Zidāna atgriešanās "Real" galvenā trenera amatā vairāk pie teikšanas tika Kurtuā, kamēr, francūzim atkal stājoties pie vienības stūres, iespēja dota arī Navasam. Zīmīgi, ka sestdien karaliskā kluba vārtus sargāja arī 20 gadus vecais Zidāna dēls Luka, kurš pie teikšanas pirmajā komandā ticis ārkārtīgi reti.

Kurtuā un Navasa konkurences dēļ šobrīd ir neskaidra pirmā vārtsarga pozīcija "Real" klubā.

"Šobrīd komandā ir trīs labi vārtsargi, un šādi mēs arī sezonu pabeigsim," pauda Zidāns. "Varu garantēt, ka nākamsezon nekādu debašu par pirmo vārtsargu vairs nebūs. Situācija komandā būs ļoti skaidra."

Līdz ar to franču speciālists skaidri licis manīt, ka starpsezonā, visticamāk, kāds no vārtsargiem tiks pārdots, turklāt viņš uzskata, ka Luka Zidāns arī var iesaistīties cīņā par pirmā numuru lomu.

"Luka šeit ir bijis jau 16 gadus. Ja cilvēki domā, ka dodu viņam iespēju personīgu iemeslu dēļ, mani tas neuztrauc. Viņš savas iespējas ir izcīnījis pats," neslēpa Zidāns.

Neskaidra ir arī velsiešu pussarga Gereta Beila nākotne Madridē. Zidāns nenoliedza, ka baumas par futbolista nākotni bijušas dažādas, tomēr vispirms jāsagaida sezonas beigas, lai varētu lemt par nākamajiem soļiem, turklāt treneris pauda cerību, ka klubā paliks aizsargs Rafaels Varāns, kurš iepriekš arī tika saistīts ar došanos citur.

Madrides komandai šosezon būs jāpaliek bez trofejām, jo tā jau ir izstājusies no UEFA Čempionu līgas un Spānijas Karaļa kausa, kamēr vietējā čempionātā vienība atrodas trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu