Bertānam pieticīgs sniegums "Spurs" uzvarā pret "Hawks"

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns otrdien iemeta divus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda savā laukumā ar rezultātu 117:111 (33:31, 25:25, 28:34, 31:21) pieveica Atlantas "Hawks".

Bertāns šajā spēlē laukumā iesaistījās no rezervistu soliņa, bet kopumā viņš nospēlēja 19 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, bet garām lidoja abi tālmetieni. Vēl latvietis atzīmējās ar trim atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un divām piezīmēm.

Kamēr Bertāns bija laukumā, "Spurs" ielaida par 15 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Demars Derouzens, kamēr 23 punktus pievienoja Deriks Vaits.

Savukārt "Hawks" komandā 26 punkti Kentam Beizmoram, bet 21 punktu sameta Alekss Lens.

Abas komandas aizvadīja ļoti līdzvērtīgu maču, bet pirmo puslaiku "Spurs" noslēdza ar divu punktu pārsvaru (58:56). Otrā puslaika sākumā mājiniekiem gan beidzot izdevās pārņemt iniciatīvu, bet tas gan nebija uz ilgu laiku, jo ceturtās ceturtdaļas sākumā "Hawks" jau teju ieguva desmit punktu vadību.

"Spurs" gan atspēlējās un nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām Vaits ar divpunktu metienu panāca 103:102. Tieši viņš tobrīd bija uzņēmies iniciatīvu, jo basketbolists iemeta septiņus punktus pēc kārtas. Pēcāk Atlantas vienībai vadību pārņemt vairs neizdevās.

"Spurs" ar 45 uzvarām 78 spēlēs ir Rietumu konferences astotajā vietā un jau nodrošinājusi dalību izslēgšanas turnīrā, kamēr "Hawks" ar 28 panākumiem 78 cīņās ir 12.vietā Austrumu konferencē.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs jau trešdien, kad izbraukumā spēkosies ar Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu