Maradonam var draudēt sankcijas par uzvaras veltīšanu Maduro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Djego Maradona
Djego Maradona Foto: Reuters/ScanPix

Bijušajai Argentīnas futbola zvaigznei, tagadējam futbola menedžerim Djego Maradonam var draudēt Meksikas Futbola federācijas sankcijas par to, ka viņš savas komandas uzvaru veltījis Venecuēlas prezidentam Nikolasam Maduro, otrdien paziņoja federācija.

Maradona svētdien paziņoja, ka viņš velta futbolkluba "Dorados de Sinaloa" uzvaru spēlē pret "Tampico" ar rezultātu 3:2 "Nikolasam Maduro un visiem Venecuēlā, kas cieš".

Maradona arī apsūdzēja ASV "jeņķus", ka tie mēģina iejaukties Venecuēlas iekšējās lietās.

Meksikas Futbola federācija pavēstīja, ka tās disciplinārā komiteja izmeklēs, vai Maradona ir pārkāpis tās ētikas kodeksu, kas pieprasa futbola menedžeriem palikt politiski neitrāliem.

58 gadus vecajam Maradonam ir bijušas tuvas attiecības ar Venecuēlas kreiso valdību, kopš šajā valstī no 1999. līdz 2013.gadam pie varas bija Ugo Čavess.

Pērn pēc Maduro runas prezidenta vēlēšanu kampaņas mītiņā Karakasā Maradona uznāca uz skatuves, vicinot Venecuēlas karogu un dejojot kādas grupas mūzikas pavadījumā.

Maduro vadībā Venecuēla ir nonākusi līdz pilnīgam ekonomikas sabrukumam un humānajai krīzei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu